Oldal kiválasztása

Rólam

A-JAY SALON

Számomra a fodrászat nem csak mesterség, hanem szenvedély is. Szívesen látok mindenkit a budapesti Szondi utca 27-ben található szalonomban.

Elkötelezett vagyok az iránt, hogy minőségi hajvágással és szakértői szolgáltatásokkal emelje ki minden vendégem szépségét és stílusát.

A modern profi mester fodrászok nem csupán a hajvágás és szakáligazítás mesterei, hanem egyfajta stílus-kreátorok is. Kiemelkedő szaktudásuk és kreativitásuk révén képes személyre szabott stílusokat teremteni. A legfrissebb divatirányzatokat ismerik, és alkalmazkodnak az egyedi igényekhez, szem előtt tartva a kifinomult és modern megjelenést.

Amikor hozzám látogatsz, egyedi és személyre szabott szolgáltatásokkal találkozol. A precíz és profi hajvágás és szakáligazítás mellett a stílusos környezet és a modern dizájn teszi különlegessé a szalonomat. Az elkötelezettségem a minőség iránt garantálja, hogy elégedetten távozol, és a legfrissebb divatirányzatoknak megfelelő stílusban köszönünk el egymástól. A kényelmes online időpontfoglalás lehetősége és a vendégcentrikus hozzáállásom biztosít, hogy mindenki szabadon és örömmel élvezze a szolgáltatásaimat

Az én történetem

Jecsmenik Arnold

Tisztelettel köszöntelek! Tizenkét éves korom óta szenteltem életemet a hajvágás művészetének. Az első apró lépéseimet saját hajamon tettem meg, majd elindultam a szakmában, osztálytársaim és sulitársaim haján keresztül. Immár 8 éve vagyok hivatalosan diplomázott borbély, és büszkén hozom magammal New York tapasztalatait. A város vibráló környezetében nem csupán a szakma fortélyait sajátítottam el, hanem tanulmányoztam különböző nemzetek hajstílusait is. Kreativitásommal és szakértelmemmel a rendelkezésedre állok, hogy egyedi és kifinomult frizurával emeljem ki egyéniséged. Részese lehetek a stílusod kialakításának és az önbizalmad növelésének. Nagyon várom, hogy találkozzunk, és együtt alkossunk valami különlegeset!

A-JAY salon

Kapcsolatfelvétel

*Írd meg mivel kapcsolatban érdeklődsz

Látogass el hozzám

Kapcsolatfelvétel

+36 20 3347 6894

hello@ajaysalon.hu

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 10:00-20:00
Szombat: 10:00-19:00
Vasárnap: 12:00-18:00

Itt találsz